srijeda, 8. studenoga 2017.

Kost i koža! Anđelina Džoli se posle 2 godine pojavila u haljini, kada vidite kako joj izgledaju noge naježićete se! (Foto)Poznata glumica i dalje muku muči sa kilogramima, što je evidentno…

O kilaži i zdravstvenom stanju Anđeline Džoli priča se već nekoliko godina, a glumica se s vremena na vreme pojavi u javnosti vedra i nasmejana kako bi dokazala da je sa njom sve u redu.

Međutim, lepa Anđelina prvi put posle dužeg vremenskog perioda pred narod i medije izašla je u haljini iznad kolena, a fotografije brzinom svetlosti obilaze medije i društvene mreže širom planete. Razlog su njene noge koje su toliko mršave da se svuda mogu pročitati komentari u kojima ljudi komentarišu da su fotografije jezive, te da im je čak i žao Anđeline.


Ipak, iako je verovatno i sama svesna koliki problem ima sa kilažom, Anđelina se na događaju Rediteljskog esnafa Amerike (“Directors Guild of America”) pojavila sa širokim osmehom, a vidno raspoložena ljubazno je razgovarala sa okupljenim ljudima, strpljivo dajući autograme.
Izvor: telegraf.rs

0 komentari: