petak, 3. studenoga 2017.

ŠOKANTNO "!!! "POSLEDNJI SELFI" SLIKANO SAMO NA PAR SEKUNDI PRIJE KATASTROFE....




Kao da im je bilo važnije da se uslikaju nego da budu bezbjedni… I živi.

Tužna stvar kod tragedija jeste što se često dešava onda kada je najmanje očekujemo. Kad mislimo da je sve u redu, pa čak i poželimo da zabilježimo predivan trenutak. Nažalost, upravo je takav slučaj sa ljudima čije ćete fotografije vidjeti. Oni su doživjeli da naprave fotografije u poslednjim trenucima svojih života. Zapravo, bilo je to poslednje što su doživjeli.

1. Posljednja slika majke i sina, prije nego što je počeo let čuvenog aviona MH17, za kojim se mjesecima tragalo nakon što se srušio.


2. Ovde je bila samo šala, ali kasnije je ovaj momak iz Arkanzasa slučajno upucao svoju devojku iz istog oružja.


3. Jeziva fotografija Gabrijele Hernandez (22) koja se 2013. ubila nakon što ju je dečko ostavio, a neposredno prije toga uradila selfi i ostavila oproštajnu poruku u kojoj je pisalo:

“Zbogom svima. Ja nemam više ništa. Ništa. Hulio, ja te volim. Ne zaboravi to nikad. Odlazim sa osmehom, jer mi je do sada sve bilo lijepo. Porodicu molim za oproštaj. Volim vas. Gabi.”



4. Još jedna fotografija iz ozloglašenog MH17



5. Ovo je dosta jeziva priča. Robert Giblin, kanadski vojnik koji je ratovao u Afganistanu, uslikao je fotografiju sa svojom trudnom ženom samo nekoliko minuta nakon što ju je izbo nožem, a potom bacio sa terase. Na kraju je izvršio i samoubistvo. Razlog: nepoznat.




6. Ekipa spejsšatla NASA “Chalenger”, koja je 28. januara 1986. poginula svega 73 sekunde nakon poletanja.



7. Ruski vragolan Andrej Retrovski voleo je da pravi fotografije sa opasnih mesta. Nažalost, ovo mu je bila posljednja, pošto je pao sa 10. sprata svega 10 sekundi nakon fotografisanja.


8. Američka glumica i model Šeron Tejt bila je u 8. mjesecu trudnoće, kada su je, na isti dan kada je nastala ova slika, izboli članovi sekte Čarlsa Mensona.


0 komentari: